Kontakt informasjon

Redaktør: Yvonne Dalheim Hjeltnes
Mail: dobermannposten@outlook.com
Det er opprettet en facebook gruppe for Dobermann Posten.

Presentasjon av redaksjonen

Redaktør: Yvonne Dalheim Hjeltnes

Hei, Jeg heter Yvonne Hjeltnes, og er ny redaktør for Dobermann posten. 
Jeg har hatt Dobermann siden 1997, og kunne ikke tenke meg å leve uten. 
I dag har jeg en schæfertispe på 9 år og ei Dobermannjente på 2 år. Med disse to 
har jeg og samboeren min det mye moro. Vi trener litt ulike ting med de, og skal prøve oss bla. mer i utstillingsringen framover. Jeg har stor interesse for rasen Dobermann, og skal prøve så godt jeg kan å gjøre dobermannposten intressant framover. Jeg er avhengig av at dere lesere også kommer med egne artikler, tips og forslag til hva dere kunne tenke dere lese om. Jeg vil prøve etter beste evne å gi dere lesere et variert innhold, som går ut på de ulike sidene ved å eie en Dobermann samtidig som jeg ønsker å vise frem alle som har gjordt det bra med hundene sine. Gleder meg også til samarbeidet med de andre jentene i redaksjonen. Send meg gjerne mail på:
dobermannposten1@gmail.com, eller dere kan finne meg på facebook.

Kristin Sundset

Hei alle sammen!
Jeg heter Kristin, og kjøpte min første hund for 4 år siden. Forelsket meg i rasen dobermann ganske raskt når jeg drev å letet etter den perfekte rase for meg (rundt 10 år siden). Kom inn i et treningsmiljø her i Trondheim når hunden min var rundt 7mnd. Ble raskt bitt av basillen å har drevet aktivt med IPO siden da. Har lært så utrolig mye på 3,5 år, vært på en del kurs og har gått en del prøver. Sikter mot IPO NM enten i år eller til neste år.
Vil si jeg er godt over gjennomsnittet interessert i rasen å har en drøm om å starte eget oppdrett.

Lill Jeanette Kristiansen

Mitt navn er Lill Jeanette. Jeg jobber som veterinær assistent og atferds terapeut ved Hamar Dyreklinikk. Jeg holder også kurs, foredrag og foretar hjemme konsultasjoner. Jeg fikk min første dobermann for rundt 15 år siden og har ikke vært uten siden. Jeg mistet dessverre to av dem på kort tid grunnet kreft og DCM, men har nå fått nytt håp gjennom min "nye" hannhund, Rhino, på straks 4 år. Vi er aktive innen utstilling og trener mot en IPO 1 nå om dagen. Kjempe gøy! Jeg har vært redaktør for dobermann posten for noen år tilbake og gleder meg til å igjen være med.

Jeg hadde da ett ønske om mer bredt lesestoff og fokus på helse. Håper dette kan være av interesse nå også. Rasen vår trenger jo all den hjelpen den trenger på helsefronten. Jeg elsker rasen vår og brenner for den av hele mitt hjerte! Gleder meg til å jobbe videre med dere.