Kontakt info

Redaktør: Yvonne Dalheim Hjeltnes
Mail: dobermannposten@gmail.com
Det er opprettet en facebook gruppe for Dobermann Posten.

Presentasjon

Redaktør: Yvonne Dalheim Hjeltnes


Nora Marie Andresen

Jeg heter Nora, og kjøpte min første Dobermann for tre år siden. Det ble en rask læringskurve, på tross av hvor mye jeg trodde jeg visste om hundehold før jeg fikk min Robin. Vi har gjort mye gøy sammen, reiser til mange europeiske land, utstillinger, kurs, treninger og konkurranser. Vi har kost oss og lært mye underveis begge to, og hun er den største grunnen til at jeg er så interessert i rasen fremdeles. Det var et ønske siden tidlig alder å ha en Dobermann i livet, og min kjære Robin har kun gjort interessen større. Jeg har mange håp og ønsker for fremtiden, men det er helt sikkert at den inneholder Dobermann.

Kristin Sundset

Hei alle sammen!
Jeg heter Kristin, og kjøpte min første hund for 4 år siden. Forelsket meg i rasen dobermann ganske raskt når jeg drev å letet etter den perfekte rase for meg (rundt 10 år siden). Kom inn i et treningsmiljø her i Trondheim når hunden min var rundt 7mnd. Ble raskt bitt av basillen å har drevet aktivt med IPO siden da. Har lært så utrolig mye på 3,5 år, vært på en del kurs og har gått en del prøver. Sikter mot IPO NM enten i år eller til neste år.
Vil si jeg er godt over gjennomsnittet interessert i rasen å har en drøm om å starte eget oppdrett.

Lill Jeanette Kristiansen

Mitt navn er Lill Jeanette. Jeg jobber som veterinær assistent og atferds terapeut ved Hamar Dyreklinikk. Jeg holder også kurs, foredrag og foretar hjemme konsultasjoner. Jeg fikk min første dobermann for rundt 15 år siden og har ikke vært uten siden. Jeg mistet dessverre to av dem på kort tid grunnet kreft og DCM, men har nå fått nytt håp gjennom min "nye" hannhund, Rhino, på straks 4 år. Vi er aktive innen utstilling og trener mot en IPO 1 nå om dagen. Kjempe gøy! Jeg har vært redaktør for dobermann posten for noen år tilbake og gleder meg til å igjen være med.

Jeg hadde da ett ønske om mer bredt lesestoff og fokus på helse. Håper dette kan være av interesse nå også. Rasen vår trenger jo all den hjelpen den trenger på helsefronten. Jeg elsker rasen vår og brenner for den av hele mitt hjerte! Gleder meg til å jobbe videre med dere.