Til omplassering

ORETO MIA SKY SPIRIT ROLEX

Rolex er 11 mnd,kommer fra meget anerkjente linjer fra russland, navnet hans i stammtavlen er(Oreto Mia sky spirit rolex)
og kommer fra opdretter Maria Sarantseva,

Han omplaseres/selges da vi ikke kan gi han det han trenger i det daglige,hverdagen er alt for hektisk
Vi ønsker han skal komme til noen som har tid til han og kan gi han det han trenger,og som har god  kunnskap omm rasen eller lignende raser,han er en fantastisk fin gutt,han har russisk og eu pass,er vaksinert,tollet inn og godkjent samt chippet,

Omplasseres ikke til hvem som helst,du dere bør være godt voksen,ha gode boforhold slik at han får beveget seg,ha erfaring med rasen eller lignende,
Og orden i eget liv.
For mer informasjon, kontakt:
Cato Bilet
Mob: 47183265

Ønsker omplassering

Ønsker du en ny bestekompis og vil hjelpe en som trenger et nytt hjem?
Legg inn ønsker her, etter kontakt med styret:
dobermannklubben@gmail.com
.
Hei alle Dobermann venner!
Jeg er på leting etter en ung hund (hann).
Optimalt i alderen 0,5- 2 år, for overtakelse av meg. Jeg har overtatt unghund en gang før (Strolls Richo) og det ble et svært vellykket eierskap. Livet har endelig falt på plass og man er ferdig med tobente valper, så tiden er inne for å skaffe seg en ny av denne fantastiske rasen.
Jeg har prøvd, men får ikke til å vurdere en annen rase, det er nå bare slik at det er denne jeg kjenner best og savner veldig.
Samtidig har jeg ikke erfaring med småvalp, og vil helt ærlig helst slippe den perioden. Jeg vet det finns enkelte der ute som kjøper Dobermann valp, og finner ut etterhvert at de kanskje har tatt seg littt vann over hodet.
Kanskje spesiellt i den alderen jeg er på jakt etter, hvor de absolutt trenger en tydelig og tålmodig alfa for å bli et godt familiemedlem på rett sted på rangstigen.
Disse hundene (som prøver å plassere seg selv som alfa) kan bli en utfordring for opdrettere som får dem i retur.
Så hvis noen av dere vet om noen som har, eller er i ferd med, å gi opp sin uttestende tenåringshund, så hadde jeg blitt veldig glad om dere kunne tipse meg, sette oss i kontakt, eller kontakte meg direkte hvis det gjelder deg🙂 Gjerne før sommeferien slik at vi får god tid til å bli kjent før høsten.
Ønsker alle en riktig god sommer med deres firbente venner!

Med vennlig hilsen Martin Bae

Tlf: 95871134
martinbae1972@gmail.com

Hunder til omplassering kan annonseres her.

Ta kontakt med styret:
dobermannklubben@gmail.com