Velkommen til vår hjemmeside


IDC Siegershow 2024 i Ungarn!

Internasjonal Dobermann klubb (IDC) arrangerer en uforglemmelig helg for dobermann entusiaster . 6-7-8. september 2024 samles de beste Dobermann fra hele verden for å konkurrere om den prestisjefylte tittelen som IDC-sieger.

IDC er en frivillig sammenslutning av klubber og foreninger dedikert til Dobermann, med formål om å samkjøre regler for avl, trening og bevaring av rasen. Har i dag over 39 medlemsland fra hele verden, inkludert Nord-Amerika, Sør-Amerika, Sørøst-Asia, Japan, England, og nesten alle europeiske land.

IDC Siegershow, arrangert i forbindelse med den årlige kongressen, er et av årets høydepunkter. Med stadig økende deltakelse, viser dette arrangementets popularitet og høye anseelse.

Det brede spekteret av deltakende land bekrefter at IDC virkelig er internasjonalt. Kontakter og forbindelser som etableres på tvers av grenser, samt kulturelle og språklige barrierer, bidrar ikke bare til fremgangen for våre Dobermanns, men fremmer også internasjonal forståelse, velvilje og vennskap mellom ulike mennesker og kulturer i vår verden.

Hovedsponsor